top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Beleef de Amstel Gold Race met Jean en Joep van Kids van de Koers!

Bijgewerkt op: 30 apr.

Hey alle jonge wielerfans! Pak je fietshelm en race met ons mee, want onze nieuwste video van de Amstel Gold Race staat nu online! 🚴‍♀️🚴‍♂️🎥


Een Dag Vol Amstel Gold Race Wielerspektakel

Met echte persaccreditatie kwamen onze eigen Kids van de Koers, Jean en Joep, superdicht bij de actie. Ze waren erbij toen de wielertoppers zoals Demi Vollering, Lotte Kopecky, en Marianne Vos zich voorbereidden op de race. En jongens, wat een dag was het!


Demi Vollering Amstel Gold Kids van de Koers

Interviews met de Wereldtop

Niet alleen konden we de race van dichtbij meemaken, maar Jean en Joep hadden ook de kans om met enkele van de grootste namen in het vrouwenwielrennen te praten. Ze ontdekten zelfs welke Limburgse vlaai deze kampioenen het lekkerst vinden. Is het kers? Of toch abrikoos? Kijk snel naar de video om erachter te komen!Ook de Mannen Vertellen Over Wielrennen

Maar we hebben niet alleen met de vrouwen gesproken. Ook de mannelijke wielertoppers kwamen aan bod. Ze deelden hun ervaringen en gaven onze jongens tips over wielrennen. Wat een kans om zoveel te leren!


Tiesj Benoot Amstel Gold Race Team Visma Lease a Bike Kids van de Koers

Mis Niets!

Er staat nog veel meer op het programma de komende dagen. Dus, houd al onze kanalen in de gaten om niets te missen van onze wieleravonturen. Van interviews tot exclusieve behind-the-scenes beelden, we brengen het allemaal naar je toe.


Amstel Gold Race Jeugdjournaal Kids van de Koers

Comentários


bottom of page