top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Bas Tietema Spreekt: Geheimen, Dromen en een Devin Onthulling!Hey koersvrienden!

Heb jij ooit gedroomd om net zo snel te fietsen als je favoriete wielrenheld? 🚴‍♂️💨 Wij ook! Daarom hebben we niemand minder dan Bas Tietema uitgenodigd voor een supercool interview. Hij vertelt ons alles over hoe je van fietsen je grootste avontuur maakt!


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers

Bas begon net als jij en ik, gewoon met dromen over grote races winnen. Maar wist je dat hij ook mega veel heeft moeten leren en oefenen? 🏆 En guess what? Hij heeft zelfs speciaal voor ons een geheimpje onthuld over Devin – ja, echt waar!

Wil je weten hoe je kunt starten met wielrennen, of ben je nieuwsgierig naar hoe het is om échte wedstrijden te rijden? Bas geeft ons de beste tips! Plus, hij deelt hoe belangrijk het is om te blijven dromen en je doelen na te jagen, zelfs als het even tegen zit.


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers

Maar het coolste van alles? Bas heeft ons een primeur gegeven die niemand anders weet! 😲 Over Devin, onze mede-koersvriend. Wil je weten wat het is? Luister dan snel de podcast!


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers Devin

Niet vergeten: wielrennen is meer dan alleen hard trappen. Het gaat over vriendschap, avonturen beleven en leren van elke race. Bas herinnert ons eraan waarom we allemaal moeten blijven roepen: "Ga toch gewoon wielrennen nondeju!"

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Spring dan op je fiets en wie weet sta jij binnenkort ook aan de start van je eerste race! 🌟 En vergeet niet onze podcast te checken voor alle inside info, tips en natuurlijk de onthulling over Devin.


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers Devin

Houd ons in de gaten op YouTube, Instagram, Spotify, en TikTok voor nog meer wielrenfun en avonturen. Tot de volgende keer, koersvrienden!


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers

🔗 Check onze nieuwste video’s op YouTube en volg ons avontuur op Instagram en onze website voor de ultieme wielrenkick!

Tot de volgende koers! 🚴‍♂️💥


Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers

Comments


bottom of page