top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

De 1ste EQili Kasseiencup in Sittard: Een Dag Vol Uitdagingen en Overwinningen

Bijgewerkt op: 12 apr.

De eerste Equili Kasseiencup in Sittard bracht alles wat jonge wielrenners zich wensen: Uitdaging, valpartijen, en de geest van de Oude Kwaremont. Mis het niet!

Hey, jonge koershelden! Heb je al gehoord over de allereerste EQili Kasseiencup in Sittard? Dit was echt een weekend om nooit te vergeten voor ons, Kids van de Koers. 🚴‍♂️🚴‍♀️


Maandag: Het Begin van Iets Groots

Afgelopen maandag was het zover: de start van de eerste EQili Kasseiencup in Sittard, georganiseerd door Zuyd CT. En man, wat was dat gaaf! Het voelde alsof we onze eigen Ronde van Vlaanderen reden, met die natte kasseien en al.


Natte Start, Maar Wat Een Race! Kasseiencup Sittard!

Ja, het begon een beetje regenachtig, waardoor de kasseien glad waren en er een paar valpartijen waren. Maar, zoals echte koershelden betaamt, lieten we ons niet kennen. De zon kwam door, de kasseien droogden op, en we gaven alles wat we hadden. Net zoals de grote renners op de Oude Kwaremont, voelden we de passie en de adrenaline.


Nieuwe Klassementen!

Benieuwd naar het bergklassement of het Limburgs klassement na deze epische eerste bergetappe? Klik hier om alles te weten te komen! We hebben ons echt van onze beste kant laten zien.


KvdKCup 0204
.pdf
Download PDF • 388KB

Actie Foto's: Zie Jezelf Schitteren!

Wil je zien hoe jij en je vrienden het deden? De fotografen Theo Gelissen en Björn van der Schoot waren erbij en hebben waanzinnige foto's gemaakt. Bekijk de foto's via de volgende links. Je zult versteld staan van hoe cool je eruit ziet op de fiets!

Jeugdcategorie 1 t/m 4 (Theo Gelissen)

Jeugdcategorie 5 t/m 7 (Theo Gelissen)

Facebook album (Bjorn van der Schoot)De eerste Equili Kasseiencup in Sittard bracht alles wat jonge wielrenners zich wensen: Uitdaging, valpartijen, en de geest van de Oude Kwaremont. Mis het niet!

Wat Staat Er Nog Meer Op Het Programma?

Dit weekend was pas het begin! We hebben nog veel meer in petto. Binnenkort delen we een video van de Kasseiencup in Sittard, waar we nog wat langer bij stil zullen staan. Maar dat is niet alles: we hebben de Volta NxT Classic bezocht, waren bij Tour de Tietema, en hebben zelfs Bas Tietema geïnterviewd voor een podcast. Dus, houd onze kanalen in de gaten voor meer wielernieuws, tips, en avonturen.Bas Tietema Tour de Tietema Kids van de Koers

Tot Slot

We hopen dat jullie net zoveel van de 1ste EQuili Kasseiencup in Sittard hebben genoten als wij. Het was een fantastisch weekend vol met uitdagingen, overwinningen, en vooral heel veel fietsplezier. Blijf ons volgen voor meer avonturen en onthoud altijd: "Ga toch gewoon wielrennen nondeju!"

Comments


bottom of page