top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Klaar Voor de Uitdaging? Kids van de Koers Cup in Eijsden Dit Weekend!

Kids van de Koers Cup Eijsden

Hey, jonge koersfanaten! 🚴‍♀️🚴‍♂️ Ben je klaar voor een super spannende zondag? De Kids van de Koers Cup gaat weer verder met het beroemde Kasseiencriterium in Eijsden. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kunt op de trillende kasseien!

Kids van de Koers Cup Eijsden

Een Zware Koers Over de Kasseien

Zoals elk jaar, is het parcours in Eijsden weer een echte uitdager. De kasseien maken het super spannend en een beetje bibberig op je fiets. Maar dat maakt het juist zo cool, toch?Bekijk Het Parcours Vooraf

Wil je alvast weten wat je te wachten staat? Check dan de top filmpjes van Cycling Sem op YouTube. Hij heeft het parcours al verkend en laat zien wat je kunt verwachten. Zo kun je alvast je strategie bedenken hoe je die kasseien het beste kunt bedwingen!


Kids van de Koers Cup Eijsden

Tip van de Dag: Bandendruk

En vergeet niet, als je over die kasseien gaat, zet dan je bandendruk een beetje lager. Dat maakt het allemaal net iets minder schokkerig en veel fijner rijden. Zo kun je vol gas over die stenen racen zonder al te veel gestuiter.


Kids van de Koers Cup Eijsden

Doe Je Ook Mee? Kids van de Koers Cup Eijsden

Nou, genoeg gekletst! Doe jij ook mee aan de race op zondag? We hopen je daar te zien! En na de race? Nou, dan zeggen we allemaal samen: "Ga gewoon wielrennen nondeju!"


Kids van de Koers Cup Eijsden

Comments


bottom of page