top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

De Hel van Eijsden: Een Uitdagende Dag bij de Kids van de Koers Cup!


Hey jonge wielerfans! Afgelopen zondag was het weer zover: de Kids van de Koers Cup ging verder in Eijsden met een van de zwaarste races van het seizoen. Het Kasseien Criterium van Eijsden liet zien wie de echte kasseienkoningen en -koninginnen onder ons zijn!


Een Parcours Zo Zwaar Als Parijs-Roubaix

Stel je voor: je fietst op een parcours van 2 kilometer met bijna 700 meter aan kasseien. Ja, dat lees je goed! Het was alsof we onze eigen kleine Parijs-Roubaix reden, maar dan in Eijsden. Dit parcours, dat bekend staat als de Hel van het Noorden, was niet voor de zwakkeren.


Een Afvalrace in Alle Categorieën

Het was zo zwaar dat het bijna in alle categorieën een afvalrace werd. De een na de ander moest lossen, maar dat maakte de strijd alleen maar spannender en de overwinningen nog zoeter. De punten zijn weer geteld en het klassement is bijgewerkt. Klik hier om te zien waar jij staat in de strijd om de felbegeerde groene trui!

Klassement na Kids van de Koers Cup Eijsden

KvdKCup 2804
.pdf
Download PDF • 402KB

Klaar Voor de Volgende Uitdaging?

En we zijn nog niet klaar! Aanstaande zaterdag, 4 mei, staat de volgende koers op het programma: de Kleeberg, alleen voor jeugdcategorie 4 en hoger. Dit wordt een strijd om de bolletjes trui en belooft net zo loodzwaar te worden. Inschrijven kan nog, dus mis je kans niet om deel te nemen aan deze epische uitdaging.


Foto’s en Meer

Heb je de race gemist of wil je de actie nog eens herbeleven? Bekijk dan de foto's op onze website en blijf op de hoogte via onze sociale kanalen. En tijdens deze meivakantie, denk er eens over na: "Ga gewoon wielrennen nondeju!"


Comments


bottom of page