top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Kids van de Koers Aflevering 2: Avontuur in de Ronde van Limburg!

Bijgewerkt op: 19 mrt.


Hey coole fietsfans! 🚴‍♂️ Zijn jullie klaar om samen met ons de Ronde van Limburg te beleven? Nou, houd je stuur vast, want in deze tweede aflevering van Kids van de Koers duiken we recht in het hart van de actie!


Vanaf de allereerste minuut bij de startlijn tot het juichende moment bij de finish, we hebben elk pedaaltrapje van dit avontuur vastgelegd. En ja, we hebben een berg coole dingen gedaan!


Maurice Zuyd CT

Tactiek met Maurice van Zuyd CT

Eerst hingen we rond met Maurice van Zuyd CT. Hij is zo'n tactiekgenie! Hij vertelde ons hoe je een race slim kunt rijden zonder al je energie in de eerste ronde te verspillen. Denk je dat schaken op wielen niet cool is? Denk nog eens na!


Een babbeltje met Daan

Daarna troffen we Daan, een van de snelle renners, en man, had hij verhalen! Over zijn dromen, zijn training, en hoe het is om door de wind te snijden alsof je vliegt. Daan gaf ons de binnenkant scoop op wat het echt betekent om je dromen na te jagen.


De legendarische Gulpenerberg

En oh jongens, de Gulpenerberg! Deze berg is net zo legendarisch als de draken in je favoriete videogames. We klommen (met onze voeten, niet met de fiets deze keer) en zagen hoe de renners deze uitdaging tackelden. Het was als een scène uit een film!


Adsteeg Ronde van Limburg Beek

Finishlijn en Podcast Magic

Bij de finish in Beek hadden we niet alleen de kans om te juichen voor de winnaars, maar we maakten ook een gloednieuwe podcast aflevering met Samuel. Wil je horen hoe de spanning klinkt? Check dan [hier onze podcast]


Podcast Kids van de Koers met Samuel

Interview met Leon van Vliet Amstel Gold Race Kids van de Koers

Kers op de taart: Ronde van Limburg Interviews!

Leon van Vliet, de big boss van de Amstel Gold Race, deelde wat insider info over wat er nodig is om zo'n event te rocken. En als klap op de vuurpijl hadden we een kort maar krachtig interview met de kampioen, Jarno Widar. Zijn glimlach was breder dan de finishlijn!


Winnaar Ronde van Limburg Jarno Bidae

Dus, wat denk je? Ga je met ons mee op ons volgende avontuur? Vergeet niet, wielrennen is niet alleen een sport. Het is een avontuur, een passie, en een manier om vrienden te maken. Ga toch gewoon wielrennen, nondeju!


Tot de volgende keer, fietsvrienden!


Kids van de Koers Jean en Joep

23 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page