top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Nieuwe Youtube Aflevering Alert: Trainingswedstrijd Avonturen met Kids van de Koers!

Bijgewerkt op: 16 mrt.

Hey fietsvrienden en snelheidsduivels! 🚴‍♀️💥 Heb jij al gehoord van ons supergave nieuws? Pak je telefoon, tablet of laptop, want de Kids van de Koers hebben hun eigen YouTube-kanaal gelanceerd! Jij hebt toch wel al op die abonneerknop gedrukt, of niet soms? Zo niet, doe dat dan snel, want je mist echt iets cools!Duik in de Actie met Onze Nieuwe YouTube-serie

In onze allereerste aflevering van dit seizoen, trekken we eropuit naar Rucphen. Ja, je leest het goed – Rucphen! Hier deden Jean en Joep, onze eigen Kids van de Koers helden, mee aan een knallende trainingswedstrijd. Dit alles als een super spannende voorbereiding op de aankomende Kids van de Koers Cup.


Waarom kijken?

Nou, ten eerste, omdat het mega cool is! Maar ook, omdat je een uniek kijkje krijgt in hoe het eraan toegaat bij zo’n race. Hoe warm je op, hoe ga je om met zenuwen, en hoe is het om samen met je vrienden te racen? Jean en Joep laten het allemaal zien. Plus, je krijgt superhandige tips die je zelf kunt gebruiken bij je volgende wedstrijd!


Wees erbij, zelfs als je er niet bij bent!

Kon je er niet bij zijn in Rucphen? Geen probleem! Met onze YouTube-aflevering brengen we de race naar je woonkamer, slaapkamer of waar je ook bent. En wie weet, misschien sta jij wel de volgende keer aan de startlijn samen met ons.


Meer dan Alleen Racen

Maar wacht, er is meer! Ons YouTube-kanaal is niet alleen voor het kijken naar wedstrijden. Je vindt er ook tips voor beginners, uitleg over hoe je mee kunt doen aan jeugdwedstrijden, en zelfs koersen van professionals. En dat alles onder ons motto: "Ga toch gewoon wielrennen, nondeju!"


Onze YouTube Community Kids van de Koers

Door te abonneren blijf je niet alleen up-to-date met onze nieuwste avonturen, maar word je ook deel van onze groeiende gemeenschap. Een plek waar je vragen kunt stellen, je eigen verhalen kunt delen en misschien zelfs nieuwe fietsvrienden kunt maken!


Vooruitblik op de Kids van de Koers Cup

En vergeet niet, de Kids van de Koers Cup staat voor de deur. Wil je meer weten over de aankomende wedstrijden? Klik dan op de link in de beschrijving van onze YouTube-video voor alle ins en outs. Bereid je voor, want dit wordt een seizoen vol spanning, actie en vrienden.


Slotronde

Dus, wat houdt je tegen? Duik in de wereld van Kids van de Koers op YouTube. Bekijk onze eerste aflevering, doe inspiratie op, en wie weet zien we jou binnenkort wel schitteren in een van onze video’s of aan de startlijn van de Koers Cup!


Laat de avonturen maar beginnen, en onthoud: blijf trappen, blijf leren en blijf vooral plezier maken. Tot ziens op YouTube, kids!

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page