top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

De Kleeberg Overwonnen: Spanning Stijgt in de Kids van de Koers Cup!

Hey jonge wielerhelden! Heb je het nieuws al gehoord? De Kleeberg, een van onze zwaarste beklimmingen in de Kids van de Koers Cup, is net achter de rug en man, wat was het spannend!


De Uitslag is Binnen! Kids van de Koers Cup Kleeberg

Categorie 4 tot en met 7 namen de uitdaging aan om de Kleeberg te beklimmen, en ze hebben het fantastisch gedaan. De resultaten zijn binnen, en het klassement is nu bijgewerkt. Het wordt echt spannend met sommige posities die heel dicht bij elkaar liggen. Wil je weten waar jij of je vrienden staan? Klik hier om de uitslag te bekijken!


KvdKCup 0405
.pdf
Download PDF • 444KB

Categorie 1 t/m 3

Voor onze jongste renners in categorie 1 tot en met 3 was de Kleeberg nog net iets te uitdagend. Zij hebben deze keer niet meegedaan, maar hebben zeker aangemoedigd en geleerd van de ouderen. Dat is ook superbelangrijk!Volgende Wedstrijd: Op Naar Venlo!

Nu we de Kleeberg achter ons hebben gelaten, is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende uitdaging. Op maandag 20 mei, tweede pinksterdag, gaat de Kids van de Koers Cup verder in Venlo. Let op: het is niet in Reuver zoals eerst gepland! Zien we je daar?Blijf Op de Hoogte

Wil je helemaal niets missen van onze avonturen? Zorg dan dat je ons blijft volgen. Bekijk de laatste video's op ons YouTube-kanaal, volg ons op Instagram, en vergeet niet onze website voor alle updates en coolste fietsactie te checken.

Comments


bottom of page