top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Nieuwe Podcast Aflevering 3: De Grote Milan San Remo Voorbeschouwing met Kids van de Koers!

Hey, jij daar! Ja, jij, toekomstige kampioen! Heb je zin in een gloednieuw avontuur op twee wielen? Dan heb je mazzel, want Aflevering 3 van de Kids van de Koers Podcast staat voor je klaar, en deze keer is het een echte knaller! 🚴‍♂️✨Aflevering 3 staat klaar! Milan San Remo vooruitblik, terugblik op heldendaden & exclusief nieuws. Luister snel! 🚴‍♂️💨

Wat staat er op het programma?

Zaterdag is het zover: Milan San Remo! Die superlange race waar zelfs je opa nog over praat. En je raadt nooit wie er weer mee racet... Mathieu van der Poel! Wordt het een episch duel met Pogacar? Of hebben onze podcast-helden Jean en Joep iemand anders in gedachten als winnaar?


Maar dat is nog niet alles! Ze nemen ook een duik in de heldendaden van Pogacar in Strade Bianche, de avonturen van Remco Evenepoel, Roglic, en de verrassende winnaar Jorgensen in Parijs Nice. En heb je de actie van de Vingegaards in Tireno Adriatico al gezien? Dit wordt besproken alsof je er zelf bij was!


Breaking nieuws voor de Kids van de Koers!

En houd je vast, want Jean en Joep hebben ook nog eens braking nieuws! Iets over de Kleeberg koers dat Joep super blij maakt. Plus, misschien, héél misschien, kunnen ze ook iets heel spannends vertellen over Tour de Tietema. Klinkt cool, toch?


Waarom moet je luisteren?

Omdat je hier niet alleen de coolste verhalen en analyses hoort, maar ook omdat je kunt dromen over jouw eigen avonturen op de fiets. Wie weet sta jij ooit ook aan de start van Milan San Remo, of schreeuw je jezelf schor bij de Kleeberg koers. Door te luisteren, leer je de ins en outs van de koers, de renners, en misschien nog wel belangrijker: de passie voor wielrennen.En nu?

Dus, wat wacht je nog op? Trek je fietskleding aan, zet je helm op (veiligheid eerst!), en spring op de fiets met onze podcast in je oren. Ontdek de wereld van wielrennen, leer van de pro's en droom groot. Aflevering 3 wacht op je. Zet 'm op, kampioen!


Wat denk je, ben je klaar om je onder te dompelen in deze bomvolle aflevering en alles te leren over de spannende wereld van het professionele wielrennen?Commentaires


bottom of page