top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Luister Nu de Podcast: De Spannende Aankondiging van de Kids van de Koers Cup!

Hey, jonge racemonsters en toekomstige kampioenen! 🚴‍♂️🌈 Heb jij al gehoord van het supercoole nieuws? Pak je oordopjes, want aflevering 2 van onze Kids van de Koers podcast staat live en het is één groot feest van aankondigingen!Ontdek de Kids van de Koers Cup in onze nieuwste podcast! Strijd voor de Limburgse, groene en bolletjes trui - luister nu en doe mee!

Het Startschot van de Kids van de Koers Cup


Yes, je hoort het goed! De Kids van de Koers Cup komt eraan en we kunnen echt niet wachten om dit met jullie te delen. Stel je voor: jij, je fiets, de Limburgse heuvels, en de kans om een echte koerstrui te winnen. Spannend, hè?


Drie Klassementen, Drie Kansen op Glorie


Dit is niet zomaar een race, nee nee, dit is dé kans voor jonge helden zoals jij om te laten zien wat je in huis hebt. Er zijn drie verschillende klassementen: het Limburgse klassement voor de lokale helden, de groene trui voor de snelheidsduivels in de vlakke etappes, en de bolletjes trui voor de klimgeiten onder jullie. En het coolste? Deze wedstrijden staan open voor iedereen! Dus, of je nu uit Limburg komt of van een plek ver daarbuiten, dit is jouw kans om te schitteren.


Luister, Leer en Race!


In onze nieuwste podcast aflevering blikken Jean en Joep, samen met wielervriend Samuel, vooruit op deze spannende cup. Ze delen tips, geheimen en vertellen je hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de race. Het is als een schatkist vol wielrenwijsheid die je zeker niet wilt missen!Waarom Meedoen?


Naast de eeuwige roem en het plezier, is dit de perfecte kans om je wielrenskills naar een hoger niveau te tillen, nieuwe vrienden te maken en misschien wel een van die felbegeerde truien aan te trekken. Plus, je leert superveel over tactiek, doorzettingsvermogen en sportiviteit.


Doe Mee met de Community


Vergeet niet, wij zijn niet alleen een podcast. Kids van de Koers is overal! Check onze website www.kidsvandekoers.nl voor nog meer coole tips, verhalen en updates. En join onze community op TikTok, Instagram en YouTube onder @kidsvandekoers voor dagelijkse doses inspiratie, plezier en natuurlijk... wielrennen!


Jouw Race naar de Top Begint Hier, Luister de Podcast


Dus, waar wacht je nog op? Trek je race-outfit aan, luister naar onze podcast en begin je voor te bereiden op de Kids van de Koers Cup. Wie weet sta jij straks wel op dat podium met een van die prachtige truien!

Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal aan de startlijn te zien. Laten we samen deze race onvergetelijk maken. Ga toch gewoon wielrennen, nondeju! 🚴‍♀️🏆


Tot de Koers, kampioenen!Comments


bottom of page