top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Alles Over Wielrennen: Onze Nieuwe Kids van de Koers Podcast Staat Online!

Carrefour de L'Arbre Parijs Roubaix podcast Kids van de Koers


Hey jonge wielerfans, trek je wielerkleding maar aan, zet je helm op en maak je klaar voor een rit vol spanning en avontuur, want onze nieuwste Kids van de Koers podcast is nu live! 🚴‍♂️🎧


Carrefour de L'Arbre Parijs Roubaix podcast Kids van de Koers

Een Terugblik op de Ronde van Vlaanderen

Jean en Joep nemen je eerst mee terug naar de Ronde van Vlaanderen. Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om over die legendarische kasseien te racen, met de wind in je haren en modder op je gezicht? Nou, dat vertellen onze hosts je allemaal!


Carrefour de L'Arbre Parijs Roubaix podcast Kids van de Koers

En Dan, Op naar Parijs-Roubaix!

Maar we blijven niet hangen in het verleden. Nee, we kijken ook vooruit naar de helletocht die bekend staat als Parijs-Roubaix. Jean en Joep delen hun voorspellingen en dromen over deze epische race. Wie denken zij dat de kasseien zal temmen dit jaar?


Carrefour de L'Arbre Parijs Roubaix podcast Kids van de Koers

Terugblik en Vooruitblik op Onze Eigen Races

Alsof dat nog niet genoeg is, blikken we ook terug op onze eigen wedstrijd in Sittard van de Kids van de Koers Cup. Wat een dag was dat! En er is meer: dit weekend begint het kempenklassement. Onze hosts zijn super enthousiast en jij hopelijk ook!


Speciaal Nieuws: Kids van de Koers Podcast met Bas Tietema

En we hebben nog een verrassing voor jullie... Weet je nog de podcast met Bas Tietema waar we het over hadden? Nou, houd je vast, want we vertellen je in deze aflevering precies wanneer die online komt. Je wilt de eerste zijn die luistert, toch? Dus vergeet niet te liken en te abonneren!


Blijf Op de Hoogte

Wil je geen moment missen van onze wieleravonturen? Bekijk dan de laatste video's op ons YouTube-kanaal, volg ons op Instagram, en check zeker onze website voor alle updates.


Comments


bottom of page