top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Start van Seizoen 2: Nieuwe Avonturen Beginnen!

Hallo allemaal, vrienden van "Kids van de Koers"! Het is tijd om weer samen te komen voor een gloednieuw seizoen vol met epische wielrenavonturen! Heb je ons gemist? Wij jullie zeker wel!


We zijn zo opgewonden om aan seizoen 2 te beginnen en we hebben zoveel coole dingen voor jullie in petto. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt verwachten!We zijn zo opgewonden om aan seizoen 2 te beginnen en we hebben zoveel coole dingen voor jullie in petto. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt verwachten!

Voorjaarsklassiekers


Eerst en vooral duiken we in de spannende wereld van de voorjaarsklassiekers! De lente is in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor enkele van de meest opwindende races van het jaar. Wie denk je dat er gaat winnen?


Terugblik op het WK Veldrijden


Voordat we ons volledig storten op de klassiekers, kijken we nog even terug op het WK Veldrijden. Het was het laatste beetje winterplezier voordat de zon begint te schijnen en we weer de weg op gaan!


Nieuwe Avonturen


Maar dat is niet alles! We hebben ook groot nieuws om met jullie te delen. "Kids van de Koers" wordt nog cooler met onze gloednieuwe website, ons eigen TikTok-account en zelfs een wedstrijd speciaal voor jullie! Wie is er klaar voor een beetje competitie?


Dus, lieve vrienden, vergeet niet om je oren te spitsen en je fietsen gereed te maken, want seizoen 2 van "Kids van de Koers" staat voor je klaar! Luister naar onze eerste aflevering en ga met ons mee op een spannende reis door de wereld van het wielrennen.


Tot snel op de podcast en vergeet niet om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws op onze website. Het wordt een wilde rit!


Groetjes,

Jean en JoepKommentare


bottom of page