top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Een Dagje Uit Met Jean en Joep: Op Avontuur bij Tour de Tietema!


Hé, alle jonge wielerfans! Zet je schrap voor een supercoole nieuwe video die nu op ons YouTube-kanaal staat. 🚴‍♂️🎥 Jean en Joep zijn op pad geweest naar iets heel gaafs: Tour de Tietema!


Binnenkijken bij de Grote Jongens

Stel je voor: je bent op trainingskamp voor de Amstel Gold Race en de Volta NxT Classic, twee van de vetste races die er zijn. Nou, Jean en Joep hoefden het zich niet alleen voor te stellen, ze mochten het echt meemaken! Ze kregen de kans om alles van dichtbij te bekijken. Hoe cool is dat?


Jean en Joep nemen je mee achter de schermen bij Tour de Tietema! Beleef de voorbereiding op de Amstel Gold Race en Volta NxT Classic van dichtbij. Jelle Johannik

In de Ploegleidersauto van Bas Tietema

Ja, je leest het goed. Onze jongens zaten in de ploegleidersauto van niemand minder dan Bas Tietema! Ze zagen hoe het team werd aangestuurd, hoe strategieën werden besproken en hoe iedereen zich voorbereidde op de race. Dat was pas echt een kijkje achter de schermen.


Chatten met de Renners en Verzorgers

Maar dat is nog niet alles. Jean en Joep mochten ook kletsen met de renners en de verzorgers. Ze ontdekten wat er allemaal komt kijken bij de voorbereiding op zulke belangrijke wedstrijden. En geloof ons, dat is een heleboel!


Jean en Joep nemen je mee achter de schermen bij Tour de Tietema! Beleef de voorbereiding op de Amstel Gold Race en Volta NxT Classic van dichtbij.

Sneak Peek: De Camper van Tour de Tietema

En hebben jullie je ooit afgevraagd hoe zo'n teamcamper er van binnen uitziet? Nou, onze verslaggevers namen een kijkje in de camper en wat ze daar zagen was superinteressant. Het is als een rijdend huis, maar dan vol met fietsgear en energierepen.


Interview met Bas Tietema

Oh, en we hebben nog een verrassing voor jullie. Ze hebben Bas Tietema zelf geïnterviewd! Maar… dat interview, dat houden we nog even geheim. Dat komt in de volgende aflevering. Dus, blijf kijken!


Jean en Joep nemen je mee achter de schermen bij Tour de Tietema! Beleef de voorbereiding op de Amstel Gold Race en Volta NxT Classic van dichtbij. Bas Tietema

Blijf Op de Hoogte

Wil je niks missen van onze avonturen? Bekijk dan de nieuwste video's op ons YouTube-kanaal, volg ons op Instagram, en bezoek onze website voor het laatste nieuws en de coolste wielerverhalen.


Comments


bottom of page