top of page
  • Foto van schrijverKids van de Koers

Kids van de Koers Schitteren op het Jeugdjournaal Tijdens de Amstel Gold Race!

Bekijk hoe Joep en Jean, de jonge sterren van Kids van de Koers, als echte journalisten de Amstel Gold Race coverden en de wereldtoppers interviewden!

Hey, jonge koersfans! Heb je ons al op het jeugdjournaal gezien? Ja, je leest het goed! Joep en Jean, de broers achter Kids van de Koers, waren live op TV, en wat een avontuur was dat!Als Echte Sportjournalisten aan de Slag

Joep en Jean zijn niet alleen mega wielerfans, maar ook echte sportjournalisten in de dop. Ze hebben hun eigen YouTube-kanaal, Kids van de Koers, waar ze verslag doen van de grootste wielerwedstrijden. En vandaag stonden ze klaar met hun microfoons en vragenlijstjes om de beste wielrenners van de wereld te ontmoeten tijdens de Amstel Gold Race.


Meer dan Alleen de Wedstrijd

Maar onze jongens gingen niet voor de gewone vragen. Oh nee, ze wilden de renners op een andere manier leren kennen. Dus geen zware vragen over strategieën en wedstrijdspanning, maar leuke, persoonlijke vragen die laten zien wie deze topsporters echt zijn.


Race Verslaggeving met een Twist

Tussen de interviews door, deden Joep en Jean ook nog live verslag van de race. Hoe cool is dat? Ze brachten de spanning en het spektakel van de Amstel Gold Race tot bij ons allemaal, met alle energie en enthousiasme die je van Kids van de Koers mag verwachten.


Bekijk de Actie! Kids van de Koers in het Jeugdjournaal

Heb je de uitzending gemist? Geen paniek! Je kunt alles terugzien op de site van het jeugdjournaal, klik hier. Bekijk hoe Joep en Jean het ervan afbrachten tussen de professionele journalisten en krijg een unieke blik op de Amstel Gold Race door de ogen van onze enthousiaste jonge reporters.Comentarios


bottom of page