top of page

De Podcast 

Kids van de Koers: Ons Super Avontuur

Hey jij daar! Welkom bij de supertoffe podcast van Kids van de Koers, waar we je meenemen op ons waanzinnige wielrenavontuur! Het begon allemaal niet op onze fietsen, maar op Spotify, terwijl we op weg waren naar te gekke wielren avonturen.

Een verhaal voor oma

Alles begon toen we oma wilden uitleggen wat wielrennen nou eigenlijk is. Wij, Jean en Joep, twee stoere broers die altijd op zoek zijn naar avontuur, besloten om onze spannende verhalen te delen. Vanaf dat moment groeide het idee uit tot een te gekke podcast die nu het hart vormt van Kids van de Koers.

Meer dan alleen een Verhaaltje

In onze podcast willen we jou en al onze vrienden laten zien hoe fantastisch wielrennen is! Jean & Joep nemen je mee naar allemaal gave races, vertellen hun eigen avonturen op de weg, en laten je een kijkje nemen in de wereld van het jeugdwielrennen.

Luister en laat je betoveren

Wij hopen dat onze verhalen jou net zo enthousiast maken over wielrennen als wij zijn! Of je nou zelf al op de fiets zit, droomt van grote races, of gewoon nieuwsgierig bent naar de sport, onze podcast is perfect voor jou. Luister naar onze avonturen, leer van onze ervaringen, en wie weet ontdek jij ook wel jouw passie voor wielrennen.

Waar zijn we nu?

Van verhaaltjes voor oma naar een platform dat kinderen en ouders inspireert: we zijn zo trots op waar we nu zijn! We blijven onze liefde voor wielrennen delen, nieuwe verhalen vertellen, en iedereen uitnodigen om mee te doen met deze geweldige sport. Onze podcast is niet alleen een terugblik op ons begin, maar ook een vooruitblik op alle te gekke avonturen die nog komen gaan.

Doe met ons mee

Wij willen jou heel graag betrekken bij onze reis! Luister naar de Kids van de Koers podcast, beschikbaar op ons platform en alle bekende podcastapps. Duik in de wereld van wielrennen, deel jouw eigen verhalen, en wie weet inspireer jij wel de volgende generatie wielrenners.

Samen maken we wielrennen supercool, begrijpelijk en vooral heel leuk voor iedereen. Luister verder en ontdek waar jouw passie voor wielrennen jou naartoe kan brengen. Welkom bij de Kids van de Koers-familie!

Luister hier naar de laatste aflevering!

bottom of page